jueves, 30 de agosto de 2012

El melic

No sé si us haurà passat alguna vegada. Quan coneixeu o esteu coneixent una persona que podria arribar a ser parella, pensar en totes aquelles coses que no teniu en comú.
"No és romàntic", "És massa romàntica", "És molt xerraire", "No fa esport", "No té un cos 10", "No és guapo", "Em mira raro", "És rara", i un llarg etc.
Potser m'equivoco, però quan t'han fet mal molts cops, però tants cops que penses que l'únic que et poden fer les persones del sexe contrari és mal, intentes buscar la perfecció.
Et fiques al cap que tu ets com ets, que res et surt bé, que no tens sort, que no hi ha ningú per a tu i que la única persona que et farà oblidar el teu últim desamor ha de ser la persona dels teus somnis.
Però els somnis somnis són.
T'has d'acceptar a tu mateix, a tu mateixa, apendre a estimar-te i apendre a estimar als altres; obrar el millor pels altres. Donar amor. Llavors potser podràs apreciar a la gent que t'intenta estimar.

L'altre dia vaig pensar que l'únic motiu pel qual ens hauriem de mirar el melic és per treure'ns la merda que tenim a dins.

Let.

No hay comentarios:

Publicar un comentario